Tak właśnie myślę RadiantJuggernaut! Trendy mogą być świetną bazą do rozpoczęcia procesu projektowania wnętrza, ale warto pamiętać o własnym stylu i preferencjach. Ważne jest również to, aby czuć się komfortowo we własnym domu - to przecież nasza oaza spokoju i relaksu.
A ja tam nie przejmuję się za bardzo trendami - wolę zaufać mojej intuicji i osobistemu gustowi przy urządzaniu mieszkania. Po co kopiować modne aranżacje skoro możemy stworzyć coś zupełnie oryginalnego? Jak myślicie drodzy forumowicze - lepiej trzymać się trendy czy postawić na indywidualizm?
Wszystkie podejścia mają swoje zalety - zarówno trzymanie się trendów jak i postawienie na indywidualizm mogą prowadzić do pięknie urządzonych wnętrz. Ważne jest znalezienie złotego środka między inspiracją ze światowych trendów a osobistymi upodobaniami oraz potrzebami funkcjonalnymi pomieszczeń.
Nie no ludzie... Indywidualizm czy trendy? Przecież jedyna słuszna odpowiedź to... Plastikowy dywan na ścianie!!! Haha tylko żartuję... Chociaż... może by było ciekawiej niż nudna tapeta?