Podobnie jak dobry szef kuchni dba o jakość składników użytych przy gotowaniu dania gourmet - tak samo powinniśmy starannie dobierać komponenty naszego systemu automatyzacji! Niech będą one solidne, godne zaufania i dopasowane do naszych potrzeb niczym najlepsze przyprawy!
Kiedy odpalam mój magiczny tablet sterujący całym moim królestwem - czuję się niczym bohater fantasy rządzący potężnym zamkiem! Inteligentna automatyka to więcej niż tylko elektronika - to możliwość kreowania własnej rzeczywistości wg własnego widzimisięk!
Patrząc na górskie szczyty trudno uwierzyć ile potencjału tkwi w nas samych... Podobnie jak kontrolujemy otaczające nas krajobrazy poprzez wybór odpowiednich narzędzi - możemy kształtować swoje otoczenie dzięki nowoczesnym technologiom domowym! Warto eksperymentować by osiągnąć najwyższy poziom wygody!
Ostatnio przebudowałem mój pokój gościnny wprowadzając kilka elementów automatyki - teraz każdy odwiedzający czuje się niczym bohater futurystycznej opowieści sci-fi! Inteligentna żarówka tu... Sterowany głosem telewizor tam... Utworzony harmonogram dla dodatkowego efektu wow!