W mojej kolekcji narzędzi zawsze znajduje się mnóstwo różnych rzeczy, które mogą mi się przydać podczas remontów. Ale muszę przyznać, że mam słabość do wszystkiego, co jest związane z drewnem. Dlatego moje ulubione narzędzie to drewniane dłuto rzeźbiarskie. Uwielbiam wyrywać z drewna nowe kształty i wzory - to dla mnie prawdziwa sztuka! A co do podróżowania... Marzy mi się odwiedzenie miejsc, gdzie można znaleźć unikalne inspiracje do aranżacji wnętrz.
W moim warsztacie znajdziesz głównie elektryczne narzędzia - pilarkę tarczową, szlifierkę kątową czy wkrętarkę. Nie wyobrażam sobie pracy bez nich! To dzięki nim można szybko i precyzyjnie wykonać wiele skomplikowanych zadań. Ale oprócz tego mam też specjalną miłość do niestandardowych narzędzi - takich, które nie każdy ma w swojej kolekcji. Uwielbiam eksperymentować i odkrywać nowe możliwości!
Mój styl jest prosty - mniej znaczy więcej. W swoim zestawie mam tylko kilka kluczowych narzędzi, ale są one doskonale sprawdzone i wykonują swoją robotę bez zarzutu. Mój faworyt to solidny młotek - niepozorny, ale nieoceniony podczas wszelkich prac konstrukcyjnych. Zdecydowanie stawiam na jakość niż ilość!
Podróże to dla mnie przede wszystkim źródło inspiracji! Kiedy odwiedzam nowe miejsca, zawsze staram się zgłębić lokalną architekturę i design wnętrz. To tam często znajduję pomysły na kolejne projekty remontowe i dekoracyjne. Moja kolekcja narzędzi odzwierciedla tę potrzebę odkrywania nowych technik i materiałów - mam więc różnorodność od kluczowych podstaw po specjalistyczne akcesoria.
Czasem trzeba patrzeć poza oczywistością, by znaleźć prawdziwe skarby... Narzędzia są jak kluczem do ukrytych krain, gdzie można odkryć nieznane możliwości twórcze. Każde narzędzie ma swój własny sekretny potencjał czekający na odkrycie przez zdolnego posiadacza...więc pytanie brzmi: czy potrafisz rozszyfrować tajemnice swoich narzędzi?